21 tunsori ombre moderne pentru păr scurt. – SteMir

Există o mulțime de tehnici de culori pentru păr, iar una dintre cele mai populare este ombre. Ombre prezintă de obicei părul care se amestecă de la o culoare închisă la o culoare deschisă.Există atât de multe moduri elegante de a crea aspectul ombre de la culori vibrante la nuanțe clasice de blond.

De cele mai multe ori, ombre este folosit pe părul lung, dar arată uimitor și pe părul scurt! Părul scurt arată atât de modern, ca un fulger de culoare.Pentru a vă arăta cât de cool arată, am reunit 21 dintre cele mai bune idei de păr scurt ombre. Există o coafură superbă pentru toată lumea, așa că aruncați o privire!

21 tunsori ombre moderne pentru păr scurt. – SteMir1.

În prima idee, avem un bob foarte la modă de împărtășit. Acesta are rădăcini întunecate, cu un ton elegant violet pal. Ne place această idee de culoare a părului deoarece este unică și creativă.Puteți alege o culoare ca aceasta sau puteți alege un roz pal sau albastru. Oricum ar fi, va fi un bob superb!2.

Aici avem o altă idee mov pentru tine. Acesta prezintă un frumos violet închis care a fost descris ca frasin de lavandă. Tonul violet arată atât de elegant cu părul negru. Aceasta este o idee drăguță ombre care se va potrivi tuturor.Tonurile de ombre întunecate ca aceasta vor adăuga un fulger de culoare, dar într-un mod mai subtil, comparativ cu nuanțele mai strălucitoare.3.

Următoarea noastră idee este drăguță și la modă! Această tunsoare prezintă o culoare la rădăcină maro închis cu ombre de caramel. Ombra este mai subtilă aici, dar este perfectă pentru doamnele care încearcă pentru prima dată aspectul sau pentru cele care nu doresc o culoare îndrăzneață a părului. Părul ca acesta este la modă și va arăta șic sezon după sezon.

4.

5.6.

7.8.

Recomandare: Sampon pentru Volum – Londa Professional Impressive Volume Shampoo 1000 ml

9.10.

11.


12.

13.14.

15.16.

Citește și: Părul roșu și negru, o altă abordare diferită pentru femei îndrăznețe! – SteMir

17.18.

19.20.

21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 21 tunsori ombre moderne pentru păr scurt. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Un comentariu

  1. Pingback: 21 idei trendy de păr scurt și blond pentru 2021 - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus