21 moduri de a combina castaniul cu suvițe blonde. – SteMir

Ești brunetă și te gândești să încerci blondul, dar nu ai găsit aspectul perfect? Esti deja blondă, dar te gândești să încerci o nouă nuanță? Dacă da, ești în locul potrivit.Nu mai trebuie să derulați ore întregi prin poze deoarece am făcut o parte din munca pentru dvs. și am găsit 21 de moduri superbe de a purta părul castaniu, cu șuvițe blonde. Șuvițele blonde vor transforma părul fără costurile și întreținerea tuturor culorilor, plus evidențierile sunt foarte elegante și la modă chiar acum.Avem culori blond deschis, nuanțe calde de caramel și multe altele. Așadar, aruncă o privire și dă-ți părului un frumos makeover blond.

21 moduri de a combina castaniul cu suvițe blonde. – SteMir

1.Prima coafură pe care trebuie să o arătăm este un aspect multi blond. Aici avem părul ondulat, lung, cu reflexe blond închis și deschis. Combinația de culori dintre maro și blonde este frumoasă. Puteți recrea acest aspect sau puteți alege două nuanțe de blond diferite.Alegeți două culori similare pentru un aspect subtil sau pentru o coafură mai îndrăzneață, alegeți două culori de blond foarte diferite.2.

Următoarea noastră idee prezintă puncte culminante mai calde. Părul are culoarea maro la rădăcină cu accente de blond deschis caramel. Este o combinație elegantă de culori și acesta este unul dintre aspectele noastre preferate. Aceasta este o altă coafură care va arăta superb în vară.3.

Vrei ca părul tău să iasă din mulțime? Alege un aspect blond ca acesta! Părul este foarte întunecat la rădăcină cu o culoare blond platină adăugată părului.Au fost folosite mai multe culori aici, dar ați putea adăuga mai puțin blond dacă doriți mai mult din părul dvs. castaniu. Ne place blondul platinat, iar coafura este superbă. Această coafură este perfectă pentru femeile cu tendințe.4.

5.6.

7.8.

9.10.

11.


12.

13.14.

15.16.

Citește și: Manichiura Nude – 27 idei super trendy pentru 2020-2021. – SteMir

17.18.

19.20.

21.

Dacă ți-a fost de folos acest articol despre 21 moduri de a combina castaniul cu suvițe blonde. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

2 comentarii

  1. Pingback: 21 tunsori scurte ușor de întreținut - Idei moderne și originale. - SteMir

  2. Pingback: Tunsori scurte moderne pentru femei la birou - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus