21 modele uimitoare pentru unghii migdală pentru a-ţi reîmprospătata aspectul. – SteMir

Unghiile migdale au o formă frumoasă, care este în prezent foarte relevantă și cu un motiv întemeiat. Unghiile în formă de migdale șiau păstrat farmecul de-a lungul anilor și arată foarte bine pe mâini.21 modele uimitoare pentru unghii migdală pentru a-ţi reîmprospătata aspectul

1. Forma de migdale este văzută pe diferite lungimi, precum și pentru unghiile scurte.2. Lacul alb poate ajuta la sublinierea formei de migdale pentru un aspect plin de farmec și sofisticat. Alege un finisaj mat și un design minimalist.3. Oja neagră, poate arăta frumos pe unghiile în formă de migdale. Nuanța închisă oferă unghiilor un aspect ascuțit.4. Dacă îți place aspectul unghiilor de migdale lungi și sănătoase, poți încerca noi modele minunate de unghii.5. Acest design drăguț de unghii migdale are o temă Minnie Mouse, datorită bulinelor și arcului. Deși arată minunat în roșu, nu ezita să o încerci în culoarea ta preferată.6. Pentru doamne minimaliste, oja simplă este un acompaniament perfect pentru unghiile de migdale. Adaugă o pană pe inelar.7. Forma migdale cu lanțuri este o opțiune excelentă pentru unghiile lungi.8. De ce să nu adaugi un element 3D unic și captivant cu cristale sau strasuri?9. Un accent simplu sau două vor da rapid un impuls modern și distractiv.10. Încearcă o nuanță de albastru baby pentru un aspect proaspăt și elegant.

11. Pentru un design modern, ia în considerare aspectul șic chevron.12. Încearcă nuanțe de gri, maro, bej pentru un aspect subtil, dar uimitor.


13. Dacă ai un eveniment special, bucură-te de o notă de bling.

14. Pune ojă neagră mată pe unghiile migdale, înainte de a le oferi un finisaj luxos cu câteva dungi de aur strălucitor.15. Alege un design superb al inimii, inteligent și distractiv perfect pentru Ziua Îndrăgostiților.16. Acest stil magnific de marmură este creat cu lac alb și argintiu și arată superb.

17. Nuanța verde închis este o alternativă perfectă la nuanțele tradiționale de iarnă, cum ar fi roșu și violet.18. Manichiura franceză este un clasic și arată grozav pe unghiile în formă de migdale.19. Auriu și roz pot crea unghii elegante.

20. Unghiile migdale jumătate negru, fac să pară că vârful unghiei pluteşte.21. Minunatele nuanțe pastelate de ojă, vor conferi unghiilor migdale un stil dulce de vară. Alege culoarea preferată pentru aspect sau încearcă o nuanță diferită pe fiecare unghie.Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 21 modele uimitoare pentru unghii migdală pentru a-ţi reîmprospătata aspectul, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus