21 modele de manichiură delicată pentru unghii scurte. – SteMir

Alegerea unei manichiuri scurte poate fi dificilă. Există atât de multe modele uimitoare din care puteți alege, toate în culori diferite. Suntem aici pentru a vă ajuta și am găsit 21 de idei uimitoare de unghii scurtel.Avem ceva pentru toată lumea, indiferent dacă doriți unghii elegante, vibrante și mai mult. Oricare dintre aceste idei ar fi o alegere frumoasă pentru orice regină de bal!

21 modele de manichiură delicată pentru unghii scurte. – SteMir

1.

Prima noastră idee este glam și la modă! Toate unghiile sunt vopsite într-o nuanță ușoară și frumoasă, iar două dintre unghii au un design de accent.Unghiile cu accent prezintă dungi sclipitoare cu o frumoasă bijuterie. Este o idee chic și elegantă de manichiură și poate fi recreată pe orice formă de unghie, în orice lungime.2.

În continuare, avem un alt aspect simplu, dar frumos, pentru a vă arăta. Aceste unghii prezintă un combo elegant de nuanțe roz deschis și piersic, în timp ce cele două unghii sunt acoperite cu sclipici auriu. Aceasta este o manichiură elegantă.Unghia de accent folosită aici este frumoasă și va străluci atunci când este prinsă de lumină. Este o idee uimitoare de unghii și se va potrivi cu orice look.3.

O altă idee frumoasă de culoare pentru unghiile tale este nudul roz. Este o nuanță soft și delicată, perfectă pentru ocazii speciale precum balul. După cum puteți vedea, nuanța roz arată uimitor atunci când este utilizată pe unghii.Aceste unghii sunt toate nud cu două unghii cu sclipici. Este un design superb și puteți utiliza acest design pe orice formă și lungime a unghiilor.4.

În continuare, avem o idee modernă de unghii pentru a vă arăta. Unele unghii sunt simple, în timp ce altele au un design holografic argintiu. Există, de asemenea, o unghie dungi albe și pietre prețioase. Este o idee modernă, elegantă și superbă de unghii.Unghiile ca acestea se vor potrivi ocaziei speciale și vă vor arăta și simțul stilului unic și individual.5.

6.7.

8.9.

10.11.

12.


13.

14.15.

16.17.

18.19.

20.21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 21 modele de manichiură delicată pentru unghii scurte. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus