21 împletituri rapide și ușoare pentru părul scurt – Perfecte pentru femei ocupate. – SteMir

Când vă gândiți la o tunsoare scurtă la modă, vă poate trece prin minte să vă coafați noul păr. Vă puteți întreba dacă mai pot avea bucle frumoase sau împletituri elegante?Suntem aici pentru a spune că puteți cu siguranță! Există atât de multe moduri uimitoare de a vă coafa părul scurt. Una dintre modalitățile noastre preferate este împletiturile.Împletiturile arată uimitor cu părul scurt și pentru a vă arăta cât de superbe sunt, am găsit 21 dintre cele mai superbe împletituri pentru părul scurt. Există ceva pentru toată lumea, indiferent dacă doriți o coafură nouă sau doriți să creați un aspect diferit pe părul pe care îl aveți deja.Veți găsi idei de păr glam, stiluri de plajă și multe altele!

21 împletituri rapide și ușoare pentru părul scurt – Perfecte pentru femei ocupate. – SteMir1.

Prima pe lista noastră de alegeri de top este această jumătate de împletitură franceză. Părul a fost împletit doar pe jumătate, iar restul părului este lăsat liber. Aceasta este o idee de păr atât de elegantă.Este minunat dacă vă luptați pentru a obține tot părul într-o împletitură și va arăta glam pentru orice ocazie. Ne place această coafură! Puteți încerca și cu alte stiluri de împletitură.

2.

Împletiturile pot funcționa și pe părul pixie foarte scurt. Aruncați o privire la următoarea noastră alegere. Aceasta este o tunsoare foarte scurtă și a fost decorată cu o împletitură de coroană drăguță în față.Ne place acest lucru deoarece bretonul elegant oferă părului un aspect modern. Aceasta este o idee superbă de păr care poate fi purtată zi sau noapte, pentru orice ocazie.

3.

Iată un alt mod de a purta acest stil frumos de împletitură. Pentru acest aspect s-au folosit două împletituri libere și au fost stilizate foarte aproape una de alta. Puteți vedea cum diferite împletituri pot crea un aspect diferit.4.5.

6.7.

8.Recomandare: Sampon pentru Par Gras – Londa Professional Intensive Cleanser 1000 ml

9.

10.


11.

12.13.

14.15.

Citește și: Tunsori uimitoare în nuanțe de roșcat – 23 idei trendy. – SteMir

16.17.

18.19.

20.21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 21 împletituri rapide și ușoare pentru părul scurt – Perfecte pentru femei ocupate. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus