21 idei trendy de păr scurt și blond – Bob, pixie, păr ondulat. – SteMir

Părul tău este mai obscur decât fabulos? Atunci venim în ajutor! Am găsit 21 de idei uimitoare de păr scurt și blond!Blondul este un mod luminos și elegant de a vă scoate în evidență părul, iar o tunsoare scurtă va da o nouă viață oricărei coafuri. Veți găsi bob-uri superbe, tunsori drăguțe de pixie, stiluri scurte în tendințe și multe altele.

Ce mai aștepți, aruncă o privire pentru a găsi o coafură nouă uimitoare!21 idei trendy de păr scurt și blond – Bob, pixie, păr ondulat – SteMir

1.

Dacă preferați părul mai soft, această coafură este pentru dvs. Aici avem un bob evidențiat. Părul are un amestec blond superb, care prezintă tonuri calde și reci.Puteți recrea acest aspect sau chiar puteți avea părul puțin mai scurt. Este un look cochet care se va potrivi oricui!2.

Plictisită de aceeași coafură? Atunci de ce să nu alegeți o tunsoare în tendință ca aceasta! Pentru acest aspect părul este scurt și asimetric cu mai multă lungime în față. Cu toate acestea, pe de altă parte, părul este foarte scurt, ceea ce conferă coafurii finisate un aspect asimetric.3.În continuare, avem o coafură la modă. Părul este un bob scurt, care are o nuanță de blond frumoasă. În partea de sus, părul este maro auriu și apoi la vârfuri, blondul este strălucitor.Are o culoare ombre și în valuri, ceea ce conferă părului un aspect de plajă. Te poți coafa și cu păr drept.

4.Următoarea coafură scurtă blondă pe care trebuie să o arătăm este acest bob ondulat. Părul are rădăcini întunecate care se amestecă în tonuri frumoase de blond auriu. Aceasta este o coafură superbă, care este clasică și elegantă.Este o alegere excelentă pentru doamnele care doresc să încerce ceva nou fără a fi prea dramatice. Părul ca acesta va arăta uimitor dacă este și drept.5.

6.7.

8.

Recomandare: Sampon Intens Nutritiv – Wella Professionals Invigo Nutri Enrich Deep Nourishing Shampoo, 1000ml9.

10.11.

12.


13.

14.15.

16.17.

Citește și: 21 tunsori ombre moderne pentru păr scurt. – SteMir

18.19.

20.21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 21 idei trendy de păr scurt și blond – Bob, pixie, păr ondulat – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Un comentariu

  1. Pingback: Păr blond căpșună - O culoare care te avantajează indiferent de vârstă. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus