21 idei simple și drăguțe pentru unghii ombre. – SteMir

Tendințele unghiilor se schimbă întotdeauna, iar posibilele modele pe care le puteți crea sunt nesfârșite. Un aspect de unghii care nu se demodează niciodată este ombre.Unghiile Ombre prezintă un frumos amestec de culori și există o combinație de culori care se potrivește tuturor. Ne plac unghiile ombre și am pus împreună 21 dintre cele mai frumoase modele.

Exista arta ombre pentru tine, indiferent dacă iubești nuanțele îndrăznețe, manichiurile subtile, unghiile cu pietre și multe altele. Aruncați o privire pentru a vă inspira!

21 idei simple și drăguțe pentru unghii ombre. – SteMir1.

Primul nostru aspect prezintă un ombre violet elegant. Unghiile sunt o nuanță moale de liliac la vârfuri și apoi se amestecă într-un ton deschis. Aceasta este o idee frumoasă și ar arăta uimitor pentru primăvară, vară și ocazii speciale.2.

Dacă unghiile lungi și desenele îndrăznețe sunt pentru tine, poți încerca o manichiură ca aceasta. Unghiile sunt lungi și în formă de coffin, cu o nuanță galbenă elegantă. Există, de asemenea, câteva pietre strălucitoare. Acesta este un aspect drăguț, ușor de purtat.Ombre arată deosebit de bine pe unghiile lungi. Puteți încerca, de asemenea, acest design ombre pe unghii scurte.3.

Următoarea noastră idee este un superb ombre purpuriu. Unghiile au o nuanță violet închis la vârf și se amestecă în violet deschis. Ne plac aceste unghii deoarece sunt luminoase și elegante. Puteți recrea unghiile scurte ca acestea sau puteți adăuga acest ombre și unghiilor mai lungi, orice formă va funcționa.4.

Îți plac unghiile roșii? Trebuie să verificați această idee. Aici avem unghii care sunt de un roșu închis frumos, care apoi se amestecă cu negru. Acesta este un aspect la modă și elegant. Ar fi perfect pentru toamnă și iarnă. Puteți crea unghii lucioase ca aceasta, dar și mat ar arăta uimitor.5.6.

7.8.

Recomandare: Kit Unghii Gel si Oja Semipermanenta Incepatori cu Lampa UV/LED SensoPRO Promotie #039.

10.11.

12.


13.

14.15.

16.17.

Citește și: Unghii scurte din acryl – 23 modele actuale și moderne. – SteMir18.

19.20.

21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 21 idei simple și drăguțe pentru unghii ombre. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Un comentariu

  1. Pingback: Tunsori bob lung - 25 idei moderne pentru această toamnă. - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus