21 idei elegante pentru unghii mate pe care fiecare femeie va dori să le copieze! – SteMir

Manichiura franțuzească este destul de stilată, mai ales cu o culoare mată. Stilurile ombre pentru unghii și stiletto duc arta unghiilor mai departe.Iată 21 de idei elegante pentru unghiile mate, pe care fiecare femeie va dori să le copieze. Cele mai simplu de realizat, pot fi obținute cu un Top Coat Mat.21 idei elegante pentru unghii mate pe care fiecare femeie va dori să le copieze

1.2.

Unghiile geometrice mate sunt la modă. Combinația de negru și roz pal este la modă și conferă o imagine artistică.3.

4.5.

6.Unghiile ombre mat sunt clasice și în același timp foarte frumoase. Designul combinat este feminin și elegant. Unghiile stiletto mat conferă o ușoară extravaganță.

7.8.

Dacă dorești un stil elegant perfect, alege manichiura cu negru mat, dar împodobește o unghie cu pietre prețioase strălucitoare, cu aspect la modă.9.

10.11.

12.Sparkly Nail Art Design este plin de farmec și eleganță. Albastru pal mat cu mici straturi aplicate, dă un aspect pop rafinat, albastru intens – o imagine spectaculoasă, iar roșu – aspectul de covor roșu.

13.


14.

15.Uimitoarea manichiură tradițională franceză arată grozav pe unghiile scurte sau lungi. Unghiile nude cu strat alb mat subțire arată elegant și se potrivesc pentru orice ocazie, indiferent că este o zi la birou sau un eveniment mai formal.

16.Mint Nail Design este o mentă superbă, iar un design elegant cu pietre prețioase aplicat pe inelar, mixat și asortat oferă un aspect de eleganță pură.

17.18.

Nuanțele neutre sunt o modalitate perfectă de a arăta o parte din bling. Lacul mat este o pânză perfectă pentru pietrele prețioase strălucitoare care vor arunca săgeți de lumină în lumina reflectoarelor.19.

20.21.

22.Designul colorat cu straturi de manichiură franțuzească creează o atmosferă modernă, tinerească, iar combinația de culori calde tropicale, sunt pur și simplu irezistibile.Alege nuanțe de portocaliu, piersică, nud și irizat mat și apoi adaugă pietre strălucitoare pentru bling.

23.24.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 21 idei elegante pentru unghii mate pe care fiecare femeie va dori să le copieze! – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus