21 idei de manichiură cu glitter alb ideale pentru orice ocazie! – SteMir

Atunci când alegeți un design pentru unghii elegante, sclipiciul este una dintre cele mai populare alegeri. Această alegere se datorează din mai multe motive, dar sclipiciul este elegant și te face să arăți și să te simți plină de farmec. Ne plac unghiile sclipitoare la SteMir și avem 21 dintre cele mai uimitoare unghii cu sclipici albe care să vă aratăm. Albul este o alegere frumoasă a culorilor pentru unghii deoarece se potrivește tuturor, arată uimitor cu sclipici și se potrivesc și în fiecare sezon. Deci, trebuie să aveți culoare pentru colecția dvs. de lacuri de unghii. Ce mai astepti?! Aruncați o privire la aceste unghii albe și găsiți un design frumos al unghiilor. Există manichură scurtă, modele îndrăznețe și, desigur, unghii pentru ocazii speciale.

21 idei de manichiură cu glitter alb ideale pentru orice ocazie! – SteMir

1.

Prima idee avem un aspect glam. Aceste unghii sunt destul de scurte și au o formă de coffin. Majoritatea unghiilor sunt albe, însă există și o unghie roz. Trei din cinci unghii sunt, de asemenea, decorate cu strasuri si sclipici. Acesta este un design îndrăzneț și scânteios, care este perfect pentru cei care iubesc glam-ul. Toate artele de unghii vor arăta uimitor și pe unghiile mai lungi.

2.

Cauți un design glam? Dacă da, acest lucru ar putea fi perfect pentru tine. Această manichiură are unghii lungi de coffin. Două unghii au aspect ombre în timp ce celelalte două sunt albe și strălucitoare. Este un design strălucitor și elegant, care ar fi perfect pentru o nuntă. Această idee va arăta uimitor și pe unghiile stiletto.

3.

În continuare, avem o idee soft și elegantă de roz și alb. Unghiile au formă de coffin. Unele sunt albe și strălucitoare, unele unghii au ombre roz deschis, iar celelalte unghii albe cu sclipici argintiu și roz. Combo color este uimitor – roz și alb sunt la fel de frumoase împreună. Recreați această manichiură sau puteți folosi o nuanță de roz mai îndrăzneț.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Citește și: Unghii migdală cu acryl: 23 modele creative pentru femeile moderne! – SteMir

18.

19.

20.

21.

Dacă acest articol despre 21 idei de manichiură cu glitter alb ideale pentru orice ocazie! – SteMir ți-a fost de folos, ajută-ne cu o distribuire. Îți mulțumim.

1 Trackback / Pingback

  1. Tipuri de breton - Află tipul de breton care ți se potrivește perfect. - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.