21 idei chic de coafuri cu suvițe roz ideale pentru acest sezon. – SteMir

Dacă simți că parul tău s-ar putea descurca cu un pic de makeover, atunci șuvițele ar putea fi modalitatea perfectă de a face acest lucru. Reperele vor oferi părului ceva diferit și cu o nouă culoare părul tău va arăta complet wow. Nu numai că, dar faptul că șuvițele înseamnă că nu trebuie să îți colorezi tot părul, ceea ce îl face o modalitate excelentă de a încerca culori mai îndrăznețe precum roz. Nu veți avea o transformare cu totul diferita a părului și culoarea va crește cu ușurință. Așadar, astăzi avem 21 idei chic de coafuri cu suvițe roz ideale pentru acest sezon. Avem roz pastelat, roz închis, decupaje diferite și multe altele. Rozul este obligatoriu pentru primăvară și vară, așa că fiți îndrăzneți și oferiți acestei culori distractive și elegante o încercare!

21 idei chic de coafuri cu suvițe roz ideale pentru acest sezon

1.

Nu trebuie doar să alegeți clasicul de la rădăcină până la cele mai extremități. Ai putea evidenția părul cu un design ombre. Deci, părul va fi de orice culoare de la rădăcină până la mijloc și apoi de la mijloc la vârfuri se adaugă culoarea roz. Mai jos este un exemplu frumos. Părul este blond cu roz strălucitor. Recreați acest lucru sau puteți încerca o versiune mai subtilă cu mai puține șuvițe sau o culoare mai deschisă.

2.

O altă nuanță superbă de roz este trandafirul și iată cum să o porți cu stil. Părul este o nuanță de blond frumoas și strălucitor, Apoi spre extremități, au fost adăugate șuvițe roz soft. Acesta este un aspect drăguț, șic și ușor de purtat. Șuvițele ca acestea sunt minunate pentru cei care vor să încerce roz, fără a fi prea îndrăzneți. Repere precum acestea se potrivesc cel mai bine culorilor de păr mai deschise.

3.

De asemenea, puteți combina șuvițele roz cu alte culori. Această idee de păr prezintă mov, roz și piersică. După cum puteți vedea, părul este întunecat la rădăcină, apoi au fost adăugate șuvițe în toate cele trei culori. Este o idee de păr distractivă, îndrăzneață și unică și va fi minunat pentru vară. Puteți încerca o idee de păr similară sau puteți alege mai puține șuvițe pentru o versiune mai scăzută.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Citește și: Idei de manichiură stilată pentru unghii ovale în 2020: 23 de modele originale

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 21 idei chic de coafuri cu suvițe roz ideale pentru acest sezon, am rugămintea să ne ajuți cu o distribuire. Îți mulțumim.

1 Trackback / Pingback

  1. 10 Trucuri simple de coafat care te vor face să arăți cu cel puțin 5 ani mai tânără. - SteMir

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.