21 de unghii coffin moderne de lavanda perfecte pentru această vară! – SteMir

Tendințele unghiilor se schimbă mereu și la fel sunt și culorile obligatorii ale unghiilor. Anul acesta una dintre cele mai tari culori de purtat pe unghii este lavanda. Purpuriu soft pastel a fost văzut în spectacolele de pistă ale designerului, iar pastelurile fac mereu o apariție în anotimpurile de primăvară și vară. Este doar o chestiune de timp înainte ca frumoasa culoare să-și croiască drum pe unghii.

Pentru a vă oferi câteva inspirații pentru designul unghiilor gata pentru vară, am găsit 21 de unghii frumoase de coffin de lavandă. Coffin este forma  pe care am ales-o noi deoarece aceasta poate fi creată pe lungimi diferite și este ușor de purtat chiar dacă unghiile tale sunt super lungi.

Așadar, cu unghiile de coffin de lavandă veți obține o manichiură la modă care este, de asemenea, practică. Citiți mai departe și aruncați o privire la colecția noastră de modele de unghii frumoase create de artiști talentați de unghii. Avem modele îndrăznețe, unghii subtile și multe altele, așa că există o manichiură care să se potrivească oricărei ocazii.

21 de unghii coffin moderne de lavanda perfecte pentru această vară! – SteMir

1.

În prima idee, avem o manichiură crom. Acesta este un pic diferit de cele pe care o să vi le arătăm ulterior și arată un mod diferit de a purta cromul la modă. Unghiile coffin sunt mai lungi, iar culoarea purpurie efectivă este mai soft și mai subtilă. Acesta este o manichiură drăguță și elegant. Este versatilă, deci se poate asorta la orice și este potrivită pentru orice ocazie.

2.

În continuare, avem un alt manihiură glam care să vă arătăm. Pentru acest aspect, trei unghii sunt lavanda scânteie și două unghii sunt violet cu strasuri adăugate. Ceva de genul acesta este perfect pentru evenimente precum nunți, bal, festivaluri și multe altele. Va fi o modalitate excelentă de a vă actualiza manichiură pentru primăvară și vară.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Citește și: Top 30 cele mai frumoase modele elegante de manichiură franțuzească dublă. – SteMir

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 21 de unghii coffin moderne de lavanda perfecte pentru această vară!, am rugămintea să ne ajuți cu o distribuire. Îți mulțumim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.