20 tipuri de breton care sunt perfect pentru acest sezon

Imaginea unei femei este determinată de mulți factori, dintre care se numără coafura. Tunsoarea aleasă bine, culoarea părului și coafura pot schimba dramatic imaginea spre bine.

 

Dacă sunteți mulțumită de look-ul dumneavoastră și doriți să faceți doar o mică schimbare, țineți cont de sfaturile stiliștilor. Puteți încerca să vă reîmprospătați imaginea cu un breton stilat. Dacă aveți o tunsoare Garçon, una graduată sau asimetrică, carre sau bob, atunci puteți alege orice tip de breton.

Hairstilistii au prezentat modele de breton la modă în acest sezon: oblice, drepte, în formă de arc, scurte, alungite și graduate.

 

Bretonul se potrivește tuturor femeilor indiferent de vârstă și de lungimea părului. Bretonul alungit arată foarte bine pe părul de lungime medie, până la umeri.

20 tipuri de breton care sunt perfect pentru acest sezon

 

Bretonul oblic.

Acest tip de breton oferă coafurii rafinament și personalitate. Este perfect pe părul lung și mediu, întinerind și înnobilând aspectul. Bretonul oblic poate fi de mai mult feluri: scurt, alungit, graduat etc.

1.

 

Breton alungit.

Acest tip de breton se află deja de mai mulți ani în top și este preferatul domnișoarelor. Va fi ideal pe părul lung și mediu, va crea o imagine romantică și feminină.

2.

 

Bretonul ajută la ascunderea micilor imperfecțiuni ale feței și vă va pune în evidență trăsăturile fine și frumoase.

 

Bretonul scurt.

Aceasta este alegerea femeilor îndrăznețe și extravagante care nu se tem de noi experiențe. Dacă nu aveți complexe, alegeți bretonul scurt. Acest tip de breton este preferatul mai multor vedete și nu numai. Dar este important să țineți cont de faptul că necesită o îngrijire și o aranjare specială.

 

3.

Bretonul pe ambele părți.

 

Acest tip de breton este preferatul multor fashioniste și se potrivește oricărei forme a feței.

4.

 

 

Bretonul „rupt”.

Acest tip de breton oferă o imagine îndrăzneață și vivace și este cea mai bună opțiune pentru domnișoarele active. Este potrivit pentru orice tip și complexitate a coafurii.

 

5.

6.

 

7.

8.

 

9.

10.

 

11.

12.

 

13.

14.

 

15.

Citeste si: 20 cele mai cool idei de manichiură pentru unghii scurte!

16.

 

17.

18.

 

19.

20.

 

Nu vă fie frică să experimentați, dar să rămâneți mereu voi înșivă.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus