20 modele elegante de manichiură care sunt în tendințe în acest an – SteMir

Modele de unghii pentru 2022 care te vor inspira în a face alegerile cele mai bune atunci când dorești să ai o manichiură exemplară, modernă și deosebită, care să te reprezinte.În continuare, îți prezentăm cele mai importante modele de unghii pe care să le ai în vedere ca repere în materie de manichiuri pentru 2022. Acestea sunt propuse de cele mai celebre manichiuriste și sunt din ce în ce mai apreciate și căutate, datorită aspectului deosebit pe care îl au.Modelele de unghii sunt un aspect de o importanță majoră pentru fiecare femeie în parte. Un an nou aduce noi trenduri și modele unghii care sunt în vogă și la mare căutare în funcție de sezon, motiv pentru care încercăm mereu să fim în pas cu acestea.Daca în anii trecuți modele de unghii de tip French sau cu diverse aplicații erau în capul listei, ei bine, anul 2022 aduce noi modele de unghii ce vor face ravagii printre iubitoarele de manichiuri care își doresc să fie mereu în pas cu moda.

Este momentul de a fi cat mai curajoasă, astfel încât să încerci combinații inovatoare și design-uri pe care poate nu le-ai mai încercat până acum. Nu trebuie să îți fie teamă sa experimentezi!Există oricând posibilitatea de a șterge și reface în mod îmbunătățit un anumit model, dacă nu ești mulțumită din prima de felul în care arată pe unghiile tale. Fiecare femeie este diferita și preferă să adapteze modelele pe care le consideră uimitoare, astfel încât să o avantajeze și să fie încantată de rezultat.

Dacă vrei să respecți noile „reguli” în ceea ce privește manichiura ta, iată modelele de unghii care sunt specifice anului 2022.20 modele elegante de manichiură care sunt în tendințe în acest an! – SteMir

1.2.

3.4.

5.6.

7.8.

9.10.

11.12.

13.14.

15.16.

17.18.

19.20.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus