19 modele de unghii simple, dar atrăgătoare. – SteMir

Unghiile nu trebuie să fie vopsite în culori vibrante și nu trebuie să fie pline de pietre prețioase și flori pentru a fi observate. Puteți avea modele simple de unghii care să atragă atenția tuturor, deoarece uneori mai puțin este mai mult.Am găsit 19 de modele de unghii simple, dar atrăgătoare. Există o idee de unghii pentru fiecare stil și poți să te recreezi singur acasă. Aruncă o privire pentru a-ți găsi modelul preferat.

19 modele de unghii simple, dar atrăgătoare. – SteMir

1.

O culoare frumoasă pentru unghiile tale este albastru. Aici avem un albastru foarte soft și simplu, dar foarte elegant.Unghiile albastre au o unghie cu un accent strălucitor, care are un design de cristal. Aceasta este o idee superbă de unghii și puteți recrea aspectul cu o nuanță similară, cu sau fără strasuri.2.

Puteți crea multe modele uimitoare cu linii simple. Aceste unghii sunt un exemplu uimitor. Unghiile sunt toate nud și fiecare unghie are un model de linie neagră la modă pe fiecare parte.Chiar dacă designul este minimal și simplu, chiar face o să facă senzație.3.

Apoi, avem o altă modalitate de a-ți exprima manichiura franțuzească. Pentru acest aspect există clasicele sfaturi nud și alb cu o diferență vibrantă. Pe o unghie la fiecare mână există o linie albastră elegantă sub fiecare vârf.Acest lucru este foarte simplu, dar, după cum puteți vedea, captează cu adevărat ochiul. Recreați aspectul albastru sau o culoare diferită. Rozul ar arăta uimitor.4.

Iubești rozul? Atunci aceste unghii sunt pentru tine. Această manichiură are unghii soft, destul de roz, cu un design elegant.Unghia de accent are o maturare subtilă de sclipici roz de-a lungul cuticulei. Acesta este un aspect foarte subtil și delicat, dar sclipiciul va prinde lumina și strălucire. Ne place această idee!5.

6.7.

8.9.

10.11.

12.


13.

14.15.

16.17.

18.19.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 19 modele de unghii simple, dar atrăgătoare. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus