19 modele de unghii burgundy pe care cu siguranță trebuie sa le încercaţi. – SteMir

Există atât de multe idei uimitoare de artă pentru unghii Burgundy din care poți alege. Pentru a vă ajuta, am găsit 19 modele de unghii Burgundy pe care cu siguranță trebuie să le încercați!În primul rând avem unghii Burgundy Glam Gold Shimmer. Unghiile sunt în formă de migdale lungi și vopsite în Burgundy și aur strălucitor. Apoi avem manichiură neutră. Există patru culori și modele diferite.

O bază strălucitoare de vişiniu arată uimitor, cu vârfuri negre grozave. Baza neagră nu mai arată întunecată atunci când adăugi câteva linii colorate Burgundy. Lipirea cristalelor pe o bază Burgundy. Pentru a diversifica manichiura, fă unghiile argintii și strălucitoare. Unghii Burgundy cu puțin sclipici provoacă efectul unei sticle de șampanie care se deschide noaptea.1.

2.3.

4.5.

6.7.

8.

Degetul mare și degetul inelar folosesc culoarea albă franceză Wet ‘N’ Wild Beauty, unghia index Sally Hansen Bare It All, unghia din mijloc Sally Hansen Golden-I, iar degetul inelar Burgundy. Cu un Burgundy mat și două unghii Burgundy lucioase, unghiile tale vor fi la modă și pregătite pentru petreceri.O unghie cu nuanță de șampanie, una cu artificii pe Burgundy, iar restul cu sclipici auriu. Arată super pentru orice eveniment și Anul Nou. O idee minunată și plină de farmec sunt unghiile care folosesc ojă aurie, ojă Burgundy și sclipici alb cu accente strălucitoare. Crom violet / Burgundy și una cu sclipici argintiu.9.

10.

Acest aspect cromat este foarte la modă, deci perfect pentru unghiile NYE. O bază Burgundy cu vârfuri argintii este perfectă pentru petreceri. Adaugă pietre pe Burgundy curcubeu. Acoperă jumătate de unghie cu Burgundy și jumătate cu sclipici. Adaugă câte o pietricică prețioasă la capătul fiecărei unghii în Burgundy.Fă baza unghiilor Burgundy și acoperă jumătate din ea cu mai multe straturi de sclipici vişiniu. Aplică doar un strat lângă bază pentru ca amestecul să arate impecabil. Unghiile scurte Burgundy îngrijite pot fi un plus excelent pentru o rochie albă. Pentru a oferi acestor unghii un stil suplimentar, folosește autocolantele Silver Line pe unul dintre degete.

11.


12.

13.14.

15.16.

17.18.

19.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 19 modele de unghii burgundy pe care cu siguranță trebuie sa le încercaţi. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus