19 idei de unghii acrilice pe care nu le puteți trece cu vederea. – SteMir

Noul sezon nu este înclinat să stabilească limite clare ale tendințelor modei în manichiură și unghii acrilice. Ce opțiuni interesante de unghii acrilice oferă stiliştii în noul sezon? Iată 19 idei de unghii acrilice pe care nu le poți trece cu vederea. O adevărată operă de artă poate fi creată pe suprafața unghiilor acrilice.19 idei de unghii acrilice pe care nu le puteți trece cu vedereaFigurile volumetrice din acrilic arată grozav pe o manichiură falsă. Nuanțele la modă sunt alb, albastru, burgundy, galben, negru iar pe o pe o acoperire sculpturală și lac, sunt combinate foarte eficient cu florile care pot atrage atenția tuturor, mai ales dacă sunt credibile. Acest design al unghiilor acrilice este foarte relevant primăvara, când totul din jur prinde viață sau chiar pentru Crăciun și sărbătorile de iarnă.

Cea mai comună versiune a unei manichiuri pe unghii false este culoarea simplă. Și nu contează care va fi forma unghiei acrilice: oval, migdală sau pătrat. Acest design este ideal pentru aspectul de afaceri și îmbrăcămintea casual. Nuanțele calme nu vor atrage atenția, cu excepția cazului în care, desigur, ai ales unghii false ultra lungi.Unghiile acrilice în culori pastelate arată modest, dar cu gust. Culorile discrete în monocrom pot completa cu ușurință orice aspect de zi cu zi.

Unghiile acrilice nu sunt ceva nou, dar rămân relevante pentru o lungă perioadă de timp. Desenele spectaculoase vor atrage cu siguranță atenția și vor provoca admirație, mai ales că posibilitățile de ornare nu sunt limitate de nimic. Unghiile acrilice cu un ornament elegant în sezonul estival, par deosebit de interesante.Dungile și dantelele de pe suprafața unghiei arată neobișnuit. Dungile contrastante arată compact, iar dantelele subțiri cu linii curbe au șansa de a deveni tipul preferat de design al unghiilor acrilice în noul sezon. Designerii decorează nu numai unghiile naturale, ci și pe cele false. Fiecare anotimp este caracterizat de anumite ornamente tematice. Este foarte important să menții echilibrul culorilor.Imitarea acoperirii cu aur sau argint pe unghiile false este foarte populară. Auriu sau argintiu decorativ este potrivit nu numai pentru un aspect de seară, ci și ca un design de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus