19 cele mai atrăgătoare coafuri scurte pentru 2022 – SteMir

Femeilor le place să arate bine și nu este deloc surprinzător faptul că majoritatea femeilor au cu adevărat grijă de ele, mai ales când este vorba de păr.Cea mai puternică și superba parte a femeilor este părul. O coafură bună transformă într-adevăr perspectivele unei persoane și „dirijează” aspectul general. Coafurile scurte sunt perfecte pentru femeile care doresc o perspectivă elegantă, alintată, îndrăzneață.

A fost o vreme când tunsorile scurte erau considerate băiețești, dar astăzi moda a răsturnat totul. O coafură scurtă și o tunsoare scurtă, bine definită, pot arăta bine oricui. Cu condiția să știți ce doriți și ce tunsoare vi se potrivește cel mai bine.Există mai mulți factori de luat în considerare înainte de a obține o tunsoare frumoasă, cum ar fi lungimea părului, textura părului, forma feței și grosimea părului.

19 cele mai atrăgătoare coafuri scurte pentru 2022. – SteMir

1.

După cum știți deja, tunsoarea pixie are și multe variante. Așa cum ai putea avea o lungime scurtă sau lungă de pixie, sau pixie cu breton sau pixie cu partea laterală și decolorarea conică, există atât de multe idei dintre care să alegi.Pixie sunt o tunsoare foarte elegantă și oferă acea distracție exotică părului tău, lăsând personalitatea ta cu un aspect sălbatic și nebun. Femeile ar trebui să-și facă curaj pentru a-și tăia părul scurt și a-l alege o tunsoare pixie. Pixie cu breton este o afirmație de stil ridicat, așa cum bretonul este, de obicei, pe partea din față, atingându-ți ochii sau îl poți păstra și scurt și colorat în funcție de preferințele tale.2.

Împărțirea părului lateral a fost întotdeauna o alegere simplă, iar femeile pot alege acest stil în orice zi, la propriul confort. Despărțirea laterală vine cu variante de genul că o puteți despărți la stânga sau la dreapta sau vă puteți despărți părul de la mijloc.În timp ce, pentru a păstra o fortăreață pe păr cu o parte laterală, trebuie să folosiți un spray de fixare, un gel sau o loțiune pentru a face să dureze ore mai îndelungate dacă vă aflați într-un anumit loc mai mult timp.3.

4.5.

6.7.

8.9.

10.


11.

12.13.

14.15.

16.17.

18.19.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 19 cele mai atrăgătoare coafuri scurte pentru 2022. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus