18 unghii fantastice de Crăciun pentru sezonul sărbătorilor! – SteMir

Sărbătorile se apropie și pentru toate pasionatele de unghii și manichiură, există idei fantastice pentru manichiură de Crăciun și pentru sezonul sărbătorilor. Ne-am gândit la 18 unghii fantastice. Pentru cele care iubesc arta simplă a unghiilor de Crăciun, ar fi imposibil să renunțe unghiile roșii sau burgundy decorate cu sclipici sau desene delicioase stilizate.18 unghii fantastice de Crăciun pentru sezonul sărbătorilor

Pentru cele care vor să îndrăznească și să uimească, există unghii de Crăciun albastre electrice, verde pădure, bej, argintiu și roșu, care pot fi îmbogățite și detaliate prin aplicarea unor mici cristale strălucitoare, desene tematice de Crăciun.Nu există Crăciun fără o manichiură tematică. Deci, pentru a sărbători cea mai magică perioadă a anului, decorează-ți unghiile cu decorațiuni de Crăciun. Obligatoriu, pentru perioada de Crăciun, dă frâu liber artei, aplicând cerbi, oameni de zăpadă și alte decorațiuni, cum ar fi stele și globuri pe brad.

Cu toate acestea, pentru cele care vor să încerce ceva nou, există unghii negre de Crăciun pe care să le decoreze cu desene albe pentru contrastant. În plus, există unghii cu un peisaj înzăpezit de făcut cu ajutorul șabloanelor.

Pentru fetele moderne există multe idei creative, de a realiza o manichiură impecabilă de Crăciun. Sfatul este să te concentrezi pe unghiile de Crăciun semipermanente, deoarece acestea sunt mult mai rezistente și au un finisaj strălucitor și perfect. Când vine vorba de decorațiuni, ești răsfățată în alegere, cu renii tradiționali, elfi și pinguini sau un om de zăpadă cu o pălărie de Moș Crăciun.

Unghiile cu gel de Crăciun sunt o idee perfectă dacă vrei să arăți o manichiură impecabilă. Dacă ești în căutarea de idei pentru arta unghiilor de Crăciun, poți alege unghiile lucioase sau mate pe care să le decorezi cu strasuri și sclipici sau manichiura franceză mai tradițională. Rezultatul, vei avea unghii elegante și super feminine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus