18 coafuri elegante pentru femei de peste 40 de ani. – SteMir

Femeile în vârstă sunt precum vinul. Pe măsură ce trec anii, ele arată din ce în ce mai bine și devin din ce în ce mai elegante. Părul a fost întotdeauna o prioritate pentru femeile de toate vârstele.Până în 25 de ani acestea experimentează tot felul de culori și stiluri, dar după această vârstă nu urmăresc doar să arate bine ci caută un look care să le reprezinte și să exprime personalitatea lor.

Dacă ești în căutarea unei noi coafuri, trebuie să știi că tot ce contează e să ți se potrivească, atât caracterului tău cât și trăsăturilor tale.18 coafuri elegante pentru femei de peste 40 de ani

Vârsta înaintată nu definește stilul pe care trebuie să-l ai. Poți alege oricând din milioanele de idei sau îți poți crea tu propriul stil.Un alt factor important de care ar trebui să ții cont, ar fi sănătatea părului. Cu trecerea anilor, părul devine din ce în ce mai fragil și își pierde din elasticitate și din acest motiv cel mai bine ar fi să alegi coafuri care să se potrivească părului tău natural, fără să fii nevoită să-l coafezi în fiecare zi.Mai jos am pregătit o mulțime de coafuri și  tunsori  din care poți alege sau te poți inspira.

1.Tunsoarea bob este una dintre cele mai apreciate și alese coafuri și este potrivită pentru toate vârstele dar în special pentru doamnele mai mature și elegante.

2.El se poate realiza pe toate lungimile și pe toate texturile de păr. Arată minunat în oricare combinație!

3.Tunsoarea Pixi poate fi perfectă pentru tine dacă nu îți place să ai părul lung.

4.5.

6.Dacă părul tău are o lungime medie sau lungă, poți alege oricând să-ți creezi niște valuri simetrice. Le poți realiza fie cu ondulatorul, fie cu spumă.

7.

8.Dacă vorbim de culorile părului, gri-ul va fi întotdeauna la modă, iar părul alb nu se va mai cunoaște.

9.10.

11.


12.

Tehnica de șuvițare nu se va demoda niciodată și se potrivește tuturor femeilor.

13.14.

15.16.

17.18.

Dacă ți-a fost de ajutor acest articol despre 18 coafuri elegante pentru femei de peste 40 de ani. – SteMir, ajută-ne cu o distribuire. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus