15 tunsori păr scurt perfecte pentru femeile trecute de 50 ani – SteMir

Cand ai ajuns la varsta de 50 ani, nu prea iti mai doresti multe deoarece ai o experienta de viata in spate din care ai avut de invatat cate ceva.Insa cand vine vorba de tunsori, femeile trecut de 50 ani adora parul scurt. De aceea in acest articol va prezentam 15 tunsori par scurt perfecte pentru femeile trecute de 50 ani.

O sa iti aratam cateva diferite tunsori fie ele bob, garson, asimetrice sau pixie ce te vor intineri cu peste 10 ani.Culoarea este ma putin importanta. Important este sa alegi o tunsoare care iti place, apoi sa mergi la un hairstylist unde iti va aproba sau dezaproba alegerea. Depinde mult si de fizionomia fetei.

15 tunsori par scurt perfecte pentru femeile trecute de 50 ani

1.2.

3.4.

5.6.

Indiferent de culoare, daca ai parul scurt, te va intineri si vei arata mult mai frumoasa.

Nu cred ca este nevoie de nicio descriere deoarece se vede cu ochiul liber ce bine arata.Cand iti doresti o schimbare, iti recomandam sa mergi la un hairstylist cu experienta pentru a iesi ceva frumos, fara sa iti para rau dupa.

7.8.

9.10.

11.12.

Si acum cateva transformari incredibile care o sa te uimeasca.

O tunsoare potrivita si un machiaj perfect te poate intineri cu peste 10 ani. Machiajul este ca un bonus, insa o tunsoare perfecta intinereste orice femeie.Alte idei poti gasi aici: Super tunsori filate scurte pentru doamnele trecute de 50 ani. – SteMir

13.14.

15.Avem pregatit pentru tine un articol special cu super transformari: WoW!! 15 super transformari femei care nu o sa iti vina sa crezi.

Nu cred ca este nimic mai frumos decat atunci cand cineva iti spune varsta cu 10 ani mai mica.Alte cateva idei de tunsori par scurt perfecte pentru femeile de peste 50 ani, poti gasi aici: Tunsori par scurt pentru femei peste 50 ani.

Daca ti-a placut acest articol, am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

4 comentarii

  1. Pingback: 30 coafuri superbe pentru soacre la modă în 2020. Vei surprinde cu apariția ta! - SteMir

  2. Pingback: 15 tunsori angle la modă în acest an pentru femeile care știu ce vor. SteMir

  3. Pingback: Tunsoarea bob - Top 6 cele mai elegante și moderne coafuri pentru acest sezon! - SteMir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus