15 modele de tunsori scurte pentru doamnele trecute de 40 ani. – SteMir

De multe ori se întâmplă că după o anumită vârstă femeile încetează să mai aibă grijă de propriul aspect sub pretextul că timpul tinereții a trecut sau că, la ce bun să te mai îngrijești de aspect, dacă în sfârșit a venit mult așteptata stabilitate.Dar un detaliu simplu cum este tunsoarea vă poate face să arătați mai tânără! Luați exemplu de la veșnic-tinerele vedete. Iată ce efect au tunsorile scurte asupra femeilor trecute de 40 de ani.

15 modele de tunsori scurte pentru doamnele trecute de 40 ani. – SteMirTunsoare în scări.

Femeile mature cu un simț al stilului bine dezvoltat apreciază confortul și impactul tunsorii în scări pentru păr scurt. Un element important al acestei soluții este bretonul ales în funcție de tipul feței, care are sarcina de a camufla micile imperfecțiuni de pe pielea frunții.Vopsirea multicoloră profesionistă a părului poate transforma radical ținuta dvs. dacă optați pentru această tunsoare, conferindu-i un aspect tânăr și proaspăt.

1.2.

3.Pixie

Această tunsoare are mai multe variante demne de atenția femeilor mature. Cărarea oblică alături de asimetria bretonului și liniile impecabile ale tunsorii pixie completează o ținută fină, plină de feminitate.

Această soluție este pur și simplu ideală pentru femeile cu păr subțire și rar, căci pixie creează vizual impresia de volum și densitate. E remarcabil că această tunsoare este potrivită și pentru femeile plinuțe, dar și pentru cele cu față rotundă.4.

5.6.

Bob

Tunsoarea bob li se potrivește perfect femeilor care au păr ondulat sau cârlionțat.Este destul de ușor să îi conferi tunsorii forma dorită, e suficient să introduceți o ușoară neglijență în aspectul său. Această tunsoare vă conferă un aspect leer și chiar îndrăzneț, întinerindu-vă cu peste 10 ani.

Pentru femeile mature această tunsoare este deosebit de actuală, căci se potrivește bine chiar și dacă aveți păr rar și subțire. O tunsoare bob lungă până la bărbie este o variantă foarte reușită dacă doriți să arătați frumos și modern totodată.Există o mulțime de tipuri de bob, iar cel mai puternic efect de întinerire îl au variantele lungi și cele graduate. Prima e foarte universală și se potrivește pentru părul cu orice structură, oferindu-vă posibilitatea să o variați din contul formei cărării.Varianta bob graduat echilibrează elegant fața alungită peste măsură și scoate în evidență zona ochilor.

Apropo, dacă optați pentru bob până la bărbie, nu e neapărat să vă opriți la o culoare monotonă a părului. Atrageți atenția la alternativele moderne, cum ar fi sombre, care, din contul gradientului elegant al culorilor, creează un aspect natural.7.

8.Citește și: Bobul lung (lob). Cea mai în vogă tunsoarea de lungime medie. – SteMir

9.10.

Cui i se potrivesc tunsorile scurte?Din nefericire uneori tunsorile scurte nu au efectul dorit la femeile mature. Puteți opta pentru o tunsoare scurtă dacă:

 • dacă aveți trăsături ale feței foarte expresive sau, dimpotrivă, foarte mărunte
 • aveți un oval al feței câtuși de puțin pronunțat
 • ați reușit să mențineți gâtul într-o stare bună
 • forma feței nu deplasează accentul spre maxilar
 • nu aveti bărbie dublă

11.12.

13.14.

Tunsorile scurte și vopsirea părului

 • tunsoarea scurtă diluează puțin culoarea părului, de aceea îi puteți conferi o nuanță mai pronunțată prin vopsire


 • culoarea părului scurt e foarte importantă, dacă vă decideți să îl vopsiți, lăsați selecția culorii pe seama unui specialist experimentat
 • nu e neapărat să aveți păr monoton, puteți opta pentru șuvițe vopsite sau alte tehnici, consultându-vă în prealabil cu specialiștii
 • prezența mai multor nuanțe în tunsoare creează un efect vizual de volum, care e destul de important după 40 de ani.


După cum vedeți din imaginile de mai sus, tunsorile scurte sunt o soluție foarte interesantă pentru femeile trecute de 40 de ani. Există o mulțime de variante de tunsori, astfel încât puteți găsi cu siguranță ceea ce vi se potrivește ideal.
Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

2 comentarii

 1. Pingback: Cele mai frumoase modele de unghii verzi pe care le poți încerca! - SteMir

 2. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 31 august – 06 septembrie 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus