10 Tunsori ideale pentru părul blond. Urmează recomandările specialistului! – SteMir

Unele coafuri şi stiluri sunt perfecte pentru a pune în valoare strălucirea nuanţelor deschise. Descoperă sfaturile hairstylist-ului Cristi Pascu

Blondul nu se demodează, ci se reinventează în vara anului 2020. Hairstylist-ul Cristi Pascu recomandă câteva tunsori şic la care pot recurge femeile blonde pentru a atrage toate privirile şi în acest sezon.

“Blondele pot îndrăzni o tunsoare scurtă, de tip periuţă, urmând exemplul lui Charlize Theron în Mad Max. Această tunsoare te poate avantaja dacă ai o fizionomie frumoasă. Dacă vi se pare prea mult, putem urma exemplul lui Sharon Stone, care a ales un alt gen de tunsoare scurtă şi un blond perfect, care îşi schimbă nuanţă în funcţie de modul în care bate lumina”, spune Cristi Pascu.

Blondul uniform a ieşit din modă, cel puţin pentru moment. Specialiştii în culori adoră să combine mai multe nuanţe de blond pentru un rezultat cu adevărat spectaculos.

“Blondul poate fi realizat de la un blond alb nordic până la un blond închis. Poţi avea rădăcinile închise şi vârfurile foarte deschise, aproape de alb, plecând de la şaten. În aceste combinaţii de închis cu deschis, totul pleacă de la rădăcină, de la o bază mai închisă. Pe scurt, ne putem juca cu o multitudine de culori. Asta ne permite să avem orice tunsoare”, continuă Cristi Pascu.

Este anul culorilor! La fel ca în modă, unde culorile anului sunt stabilite de Institutul Pantone, şi la coafuri se poartă nuanţe rose quartz, serenity, dar şi multe alte culori îndrăzneţe. Cristi Pascu recomandă tunsori ieşite din comun, mai ales în rândul adolescentelor.

Putem purta blondul în foarte multe variante: rose, piersică, blond cu reflexe şi irizaţii violet. Nu trebuie să uităm că blondul este culoarea care ne permite să folosim orice nuanţator şi să avem cu totul o altă nuanţă pentru câteva zile sau săptămâni, fără să fie nevoie de vopsit”, spune Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentaţi hair-stylisti din România, iniţiatorul concursului “Cel mai bun hair-stylist din România” şi al “Academiei de Coafură” ce îi poartă numele, ambele proiecte bucurându-se de mare succes.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Citește și: Tunsori și coafuri în funcție de zodie. Ce ți se potrivește cel mai bine? 

7.

8.

9.

10.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.