10 modele de manichiură gingașă de care te vei îndrăgosti! – SteMir

– Nuanțele gingașe sunt mai universale decât cele închise la culoare, de aceea manichiura deschisă poate fi asortată cu practic orice ținută vestimentară.

– Nuanțele gingașe de roz reprezintă o bază foarte potrivită pentru manichiură, iar majoritatea femeilor preferă această culoare pentru că transmite finețe, modestie, eleganță și romantism.

– În cazul manichiurii marele avantaj al rozului e că poate fi asortat cu multe alte nuanțe și cu tot felul de accesorii.

– Multe domnișoare preferă manichiură frumoasă și, din fericire, la momentul actual apar noi și noi variante de design.

– În sprijinul dumneavoastră, echipa noastră a selectat mai multe modele frumoase de manichiură care se potrivesc atât pentru evenimente speciale, cât și pentru fiecare zi.

– Designul manichiurii pentru acest sezon se caracterizează prin abundența culorilor și diversitatea ornamentelor.

– Printre variantele actuale de manichiură pentru 2020 se numără și ombre expresiv, și nude gingaș, și motivele geometrice minimaliste.

– Dacă sunteți în dispoziția de a încerca niște nuanțe noi și expresive, nu vă puneți limite!

– Făcând o analiză a lucrărilor celor mai importanți designeri la nivel mondial, se pot alege cele mai reușite variante de manichiură pentru acest sezon.

– În topul popularității este, bineînțeles, manichiura făcută cu ojă de nuanțe nude. Totodată își vor păstra locul în top și variantele minimaliste și cele cu ornamente geometrice.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook, ne puteți da un LIKE pe pagina noastră!

Be the first to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.