10 modele de coafuri fascinante, perfecte pentru părul scurt – SteMir

10 modele de coafuri fascinante, perfecte pentru părul scurt - SteMir

Evidențierea părului scurt te va ajuta să ai un chip luminos, elegant și creativ. Iată 10 modele de coafuri fascinante, perfecte pentru părul scurt, care fac posibilă schimbarea aspectului la aproape 180 de grade.10 modele de coafuri fascinante, perfecte pentru parul scurt

Accentul de culoare favorizează tunsoarea scurtă. Oferă-ți farmec și stil, cu șuvițe fine și modulări ale culorilor,  care înmoaie trăsăturile aspre ale formei feței.

Citeste si: Top culori par in 2021: se poarta blondul platinat!Efectul stratificării creează o aură de feminitate, mister, romantism și face părul mai luxuriant și mai voluminos. Tunsoarea clasică la modă este tradițională, însă trebuie evidențiate lungimea și uniformitatea în funcție de forma feței.Tunsoarea oblică intermitentă este  excelentă pentru fetele tinere, optând pentru diferite stiluri în cascadă și scări. Vopseaua pentru această tunsoare scurtă se alege în cel mai mare contrast.Citeste si: Top 10 tunsori par scurt roz care au fost si sunt la moda in acest anEsența metodei este de a împărți părul în părți oblice și neregulate. Cerința generală este doar una, șuvițele să fie așezat în aceeași direcție.

Stilul Hollywood sau Californian amintește de fermecătoarea Jennifer Aniston, glamourista Paris Hilton, ispititoarea J. Law și eleganta Gisele Bundchen. Lista este nesfârșită.


Citeste si: Topul saloanelor de infrumusetare din BucurestiToate poartă tunsori scurte care curg cu nuanțe blânde apropiate de cea principală. Rădăcinile sunt mai întunecate, capetele sunt mai deschise.Culorile caracteristice sunt caramel, miere ușoară, fire de paie și de grâu.Tunsoarea scurtă chic italian este similară cu versiunea anterioară, dar nuanțele sunt mai mult de neon, fără niciun indiciu de galben: lapte, crem, brandy.

Alte idei de coafuri fascinante pentru parul scurtTunsoarea scurtă excentrică este mai des aleasă de tinerele fete cu gândire creativă, care iubesc creativitatea, nu se tem să iasă în evidență și să fie îndrăznețe și strălucitoare.Șuvițele au o întreagă gamă de culori de albastru, roz, verde. O astfel de evidențiere a părului scurt pare a fi rece pe tunsorile asimetrice. Pentru buclele mari pe părul scurt  nu există reguli clare.Stilul Balayazh nu este potrivit pentru o lungime ultra-scurtă, deoarece implică o schimbare netedă a tonului de sus în jos. Tunsoarea Ombre arată mai bine pe vârfurile alungite: pătrat, bob, cascadă.Stilul Venețian este optim pentru femeile care doresc să crească vizual cantitatea și densitatea tunsorii.Daca ti-a placut acest articol cu modele de coafuri fascinante, perfecte pentru părul scurt, am rugamintea sa ne ajuti cu o distribuire. Iti multumim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.