10 coafuri și tunsori reușite pentru doamnele de 50 de ani. Fiți mereu la modă! – SteMir

Frumusețea și prospețimea la 50 de ani este rezultatul unei îngrijiri asidue a exteriorului. Aplicarea unei creme de față nu este suficientă, trebuie să faceți sport, să aveți grijă de părul și dinții dvs. De asemenea, nu trebuie să uitați să vă reînnoiți vestimentația și tunsoarea potrivit tendințelor din modă.În acest articol vă vom relata despre tunsorile perfecte pentru doamnele de peste 50 de ani. Acestea vă vor face să fiți mereu la modă.Cea mai potrivită lungime

Stiliștii nu recomandă femeilor trecute de 50 de ani să poarte păr lung, o lungime medie va fi perfectă. Ei motivează prin faptul că cu timpul părul se rărește și se înălbește, dar un păr de lungime medie poate fi mai ușor de întreținut.O tunsoare potrivită și aranjată va arăta mereu mai bine, decât un păr lung, rar și fără vlagă.

Pentru femeile care nu pot să se despartă de părul lung li se recomandă alegerea unei lungimi medii, ca în imaginile de mai jos.

1.Din cauza faptului că părul treptat se rărește, este foarte bine dacă veți opta pentru o tunsoare în scări. Aceasta va conferi volum și va arăta mai bogat. Stiliștii, de asemenea, pot să redea volum tunsorii prin tunderea șuvițelor dedesubt. Dacă alegeți o astfel de coafură, va trebuie să vizitați mai des frizeria, deoarece părul scurt crește repede.Bretonul este un element destul de potrivit pentru femeile peste 50 de ani. Aceasta va acoperi ridurile de pe frunte și din jurul ochilor. Totodată vă va întineri cu câțiva ani.

Un breton asimetric lung sau scurt va reda o notă de prospețime a feței.

2.3.

4.Multor femei mai în vârstă le place să-și prindă părul în coadă de cal sau în coc. Aceste variante elegante se potrivesc pentru femeile de 50 de ani. Nu îl faceți prea strict, adăugați și câteva nuanțe mai romantice. Lăsați câteva șuvițe libere sau faceți vreo șuviță buclă. Astfel această coafură vă va întineri.

Culoarea părului după 50 de aniMajoritatea femeilor după 50 de ani au fire sure, de aceea trebuie să-i adăugați culoare. În acest caz trebuie să cunoașteți limitele. Culoarea trebuie să fie intensă, dar în același timp cât mai apropiată de cea naturală. Se potrivesc culorile: castaniu, blond și blond-miere. Renunțați la negru și roșcat. Aceste culori vă vor îmbătrâni mai mult.

Sfat! Cea mai reușită culoare pentru părul doamnelor de 50 de ani este cea cu câteva nuanțe mai deschisă decât culoarea naturală.Un efect deosebit îl are vopsirea părului prin tehnica balayage.

5.

Exemple de cele mai reușite tunsoriPriviți fotografia lui Sharon Stone. Tunsoarea ei scurtă este un experiment reușit al stiliștilor. Stilul rebel este obținut cu ajutorul cerii și cu o pastă mată specială pentru aranjarea părului. Abia la 50 de ani ea s-a hotărât să renunțe la părul lung.

6.

Actrița de la Hollywood Kim Cattrall consideră părul ondulat cea mai reușită coafură. Ondularea părului în fiecare dimineață nu este atât de anevoioasă, deși necesită măști hidratante frecvente.7.


Minunata coafură bob a lui Meg Ryan o puteți vedea în imaginea de mai jos. Autorul acestei coafuri confirmă că ea este creată pentru femeile care refuză categoric să îmbătrânească. O astfel de aranjare nu vă ia mai mult de 15 minute.

8.

Ce trebuie să evitați la coafuri după 50 de aniEste foarte bine să fiți la modă, însă nu uitați de particularitățile vârstei. Pentru a nu fi motiv de bârfe, femeile după 50 de ani trebuie să urmeze câteva sfaturi.

— vopsiți părul alb în culoarea naturală a părului. Nu-i lăsați pe ceilalți să afle vârsta reală a dvs.

— tunsoarea scurtă ultra modernă va întineri și mai mult doar o doamnă tânără. Femeile mai în vârstă care optează pentru o astfel de coafură, vor arăta mai în vârstă și vor scoate în evidență fața și gâtul cu riduri.

— nu purtați o coafură ideal de netedă – acest fapt îmbătrânește.9.


Bunul gust și eleganța – acestea sunt elementele unei coafuri perfecte pentru femeile de 50 de ani. Părul trebuie să fie curat și îngrijit, iar cei din jur nu trebuie să observe faptul că depuneți eforturi pentru a arăta mai tânără.

10.

Dacă v-a fost folositor acest material, vă invităm să citiți și celelalte articole de pe site-ul nostru, iar dacă doriți să vă alăturați comunității noastre de pe Facebook ne puteți da un LIKE pe pagina noastra!❤

Un comentariu

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 01 – 07 iunie 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus